Na přípravu koláče s arónií budeme potřebovat:
dva hrnky polohrubé mouky, 3/4 hrnku krystalového cukru, 3/4 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 vejce, 75 dkg arónie
Drobenka: 5 dkg másla, 10 dkg hrubé mouky, 12 dkg cukru krystal, 1 vanilkový cukr.
Postup přípravy:
Suché suroviny promícháme, přidáme vejce, o lej a mléko. Těsto nesmí být moc řídké. Nalijeme na pekáč, posypeme arónií a zasypeme drobenkou. Pečeme asi 20 minut na 190 °C.
Další články:
Jaký materiál se používá na ložní prádlo a jaké mají vlastnosti.
Domácí pečený čaj se zázvorem si zachová přirozenou sladkost ovoce.
Domácí zázvorový sirup nalijeme do lahve.
Několik rad pro výběr chladničky a čemu věnovat pozornost.
Dýňovo-pistáciový koláč pečeme 50-60 minut.
Pohankový kuba který naplníme směsí.
Kočičí chování a řeč těla kterou se projevují.
Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.
Sirup z arónie naplníme do lahví.
Zázvorové sušenky pokládáme na suchý plech.
Koláč s arónií je recept na jídlo připravené z plodů arónie.