Zapomenuté potraviny na talíři
Na přípravu jídla pohanková pomazánka budeme potřebovat:
200 g pohanky, pomazánkové, tvaroh (případně lučina), česnek, pepř, sůl, čerstvé bylinky
Postup přípravy:
Pohanku připravíme podle návodu a pak necháme vychladnout. Vmícháme pomazánkové a tvaroh, dochutíme česnekem, solí a pepřem. Přidáme vaše oblíbené bylinky (hodí se například petrželka nebo pažitka).
Další články:
Švarcvaldky pochází z oblasti pohoří Schwarzwald.
Jak stará je rotunda na hoře Říp, která je poutním místem.
Klobouk panamák byl nezbytný módní doplněk.
Dýňové rizoto se šalvějí a parmezánem.
Velká sfinga stojí v Gíze poblíž velkých pyramid.
Hrad Buchlov se pyšní mimo jiné i vzácnými sbírkami.
Jak fungují 3D brýle, aby divák film vnímal třírozměrně.
Pomerančový džus se může chutí lišit.
Energetické štítky označují energetickou náročnost.
Dýňovo-pistáciový koláč pečeme 50-60 minut.
Pohanková pomazánka je recept na jídlo připravené z pohanky.