Jogurtové dipy se hodí nejen k masu.
Na přípravu jogurtového dipu s koprem budeme potřebovat:
1 tučný jogurt (nejlépe řeckého typu), 3 lžíce čerstvého kopru (můžeme nahradit i koprem zavařeným), 1/2 okurky, čerstvá pažitka, mletý pepř, sůl, olivový olej.
Postup přípravy:
Do jogurtu přidáme nasekaný kopr (případně 2 lžičky kopru zavařeného). Okurku nakrájíme na malé kousky, vymačkáme z ní vodu a přidáme do jogurtu. Ochutíme mletým pepřem, osolíme a přidáme olivový olej. Vše důkladně promícháme a nakonec můžeme posypat pokrájenou čerstvpu pažitkou.
Další články:
Vodopád Hraunfossar na Islandu.
Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.
Kaktus sanguaro je král pouště v Arizoně.
Obložené chlebíčky se šunkou ozdobíme sardelovými očky.
Domácí zázvorový sirup nalijeme do lahve.
Zázvorové sušenky pokládáme na suchý plech.
Jogurtový dip s česnekem ozdobíme nadrobno posekanými bylinkami.
Jogurt v kuchyni se hodí k přípravě mnohých jídel.
Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.
Pomazánka na chlebíčky připravená z vařených brambor vystačí na jeden a půl veky.
Jogurtový dip s koprem je recept na doprovodnou přísadu k dochucení grilovaného jídla.