A svět se točí dál

Jogurtový dip s mátou

Jogurtové dipy se hodí nejen k masu.

Při přípravě jogurtového dipu s mátou budeme potřebovat:

180 ml bílého jogurtu, 1 jablko, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce máty, 1 lžíce koriandrových lístků, sůl, mletý pepř.

Postup přípravy:

Jogurt našlehejte a poté smíchejte s nadrobno nakrájeným jablkem, citronovou šťávou, mátou a koriandrem. Nakonec dip podle chuti osolte a opepřete.


Další články:

Jogurtový dip s koprem posypeme čerstvpu pažitkou.

Jogurt v kuchyni se hodí k přípravě mnohých jídel.

Vodopád Hraunfossar na Islandu.

Jak chovat morče doma jako mazlíčka.

Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.

Obložené chlebíčky se šunkou ozdobíme sardelovými očky.

Kaktus sanguaro je král pouště v Arizoně.

Domácí zázvorový sirup nalijeme do lahve.

Jogurtový dip s česnekem ozdobíme nadrobno posekanými bylinkami.

Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.

A svět se točí dál

Jogurtový dip s mátou je recept na doprovodnou přísadu k dochucení grilovaného jídla.

A svět se točí dál.