Jogurtové dipy se hodí nejen k masu.
Při přípravě jogurtového dipu s mátou budeme potřebovat:
180 ml bílého jogurtu, 1 jablko, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce máty, 1 lžíce koriandrových lístků, sůl, mletý pepř.
Postup přípravy:
Jogurt našlehejte a poté smíchejte s nadrobno nakrájeným jablkem, citronovou šťávou, mátou a koriandrem. Nakonec dip podle chuti osolte a opepřete.
Další články:
Jogurtový dip s koprem posypeme čerstvpu pažitkou.
Jogurt v kuchyni se hodí k přípravě mnohých jídel.
Vodopád Hraunfossar na Islandu.
Jak chovat morče doma jako mazlíčka.
Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.
Obložené chlebíčky se šunkou ozdobíme sardelovými očky.
Kaktus sanguaro je král pouště v Arizoně.
Domácí zázvorový sirup nalijeme do lahve.
Jogurtový dip s česnekem ozdobíme nadrobno posekanými bylinkami.
Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.
Jogurtový dip s mátou je recept na doprovodnou přísadu k dochucení grilovaného jídla.