A svět se točí dál

Granátové jablko

Granátové jablko
Granátové jablko je plod granátovníku obecného.

Jak jíst exotické plody

Nejchutnější granátová jablka jsou ta nejošklivější, španělská. Při výběru každopádně dbejte na to, aby granátové jablko bylo hladké a nepoškozené. Rozřízněte ho na čtyři dílky. Jí se semínka uvnitř, ať jsou bílá nebo červená - oboje jsou sladká.


Další články:

Karambola má osvěžující chuť.

Mladý kokos do kterého lze zasunout brčko a pochutnat si na kokosové vodě.

Kumquat je plod velikosti vlašského ořechu.

Ostrov Korsika je ve Středozemním moři nejhornatějším.

Káva přirozeně bez kofeinu je zkušebně pěstována na Havaji.

Maracuja má velmi sladkou chuť.

Umělé osvětlení se stalo fenoménem dnešní společnosti.

A svět se točí dál

Granátové jablko je chutné ovoce, které obsahuje mnoho látek prospěšných pro organismus - vitaminy skupiny B, C, E a K, měď, draslík, zinek, mangan, sodík, selen, hořčík, fosfor, ale také vápník a železo.

A svět se točí dál.