Při přípravě jídla mrkvová pomazánka budeme potřebovat:
natvrdo uvařená vejce, mrkve, 1 cibuli, 1 kysanou smetanu nebo bílý jogurt, majonézu, 1 lžičku hořčice, mletý pepř, sůl, citronovou šťávu.
Postup přípravy:
Natvrdo uvařená vejce nastrouháme. Mrkve oškrábeme a nastrouháme. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme. Všechny takto připravené suroviny rozmícháme s kysanou smetanou a trochou majonézy, opepříme mletým pepřem, osolíme podle chuti a zakápneme trochou šťávy z citronu.
Další články:
Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.
Mrkvové řezy zdobíme šlehačkou.
Vepřové kotlety v jogurtu restujeme po obou stranách.
Mrkvová polévka se smetanou vařená cca 15 minut.
Jak chovat morče doma jako mazlíčka.
Domácí jogurt s kouskem čokolády.
Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.
Jogurtový dip s koprem posypeme čerstvou pažitkou.
Vznik minerálů geologickými procesy.
Nejstarší předkové koně obývali pralesy pokrývajícím území dnešní Severní Ameriky.
Mrkvová pomazánka je recept na přípravu jídla z mrkve.