A svět se točí dál

Mrkvová pomazánka

Mrkev na talíři

Při přípravě jídla mrkvová pomazánka budeme potřebovat:

natvrdo uvařená vejce, mrkve, 1 cibuli, 1 kysanou smetanu nebo bílý jogurt, majonézu, 1 lžičku hořčice, mletý pepř, sůl, citronovou šťávu.

Postup přípravy:

Natvrdo uvařená vejce nastrouháme. Mrkve oškrábeme a nastrouháme. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme. Všechny takto připravené suroviny rozmícháme s kysanou smetanou a trochou majonézy, opepříme mletým pepřem, osolíme podle chuti a zakápneme trochou šťávy z citronu.


Další články:

Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.

Mrkvové řezy zdobíme šlehačkou.

Vepřové kotlety v jogurtu restujeme po obou stranách.

Mrkvová polévka se smetanou vařená cca 15 minut.

Jak chovat morče doma jako mazlíčka.

Domácí jogurt s kouskem čokolády.

Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.

Jogurtový dip s koprem posypeme čerstvou pažitkou.

Vznik minerálů geologickými procesy.

Nejstarší předkové koně obývali pralesy pokrývajícím území dnešní Severní Ameriky.

A svět se točí dál

Mrkvová pomazánka je recept na přípravu jídla z mrkve.

A svět se točí dál.