Při přípravě jídla dušená mrkev na indický způsob budeme potřebovat:
200 g strouhané mrkve, olej, sůl, 2 lžičky kari koření, mletý pepř, 4 lžíce zakysané smetany.
Postup přípravy:
Mrkev nakrájíme nabo nahrubo nastrouháme, podusíme na rozpáleném oleji, přidáme sůl, kari koření, mletý pepř, podlijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Nakonec do dušené mrkve vmícháme zakysanou smetanu a prohřejeme.
Dušenou mrkev na indický způsob podáváme s rýží nebo indickým chlebem.
Další články:
Mrkvová pomazánka je zapápnutá trochou šťávy z citronu.
Vznik minerálů geologickými procesy.
Nejstarší předkové koně obývali pralesy pokrývajícím území dnešní Severní Ameriky.
Mrkvová polévka se smetanou vařená cca 15 minut.
Mrkvové řezy zdobíme šlehačkou.
Chlebíčky s uzeným lososem zdobíme dílky citronu.
Jogurtový dip s koprem posypeme čerstvou pažitkou.
Domácí jogurt s kouskem čokolády.
Finská káva a sauna jsou dvě věci, ve kterých Finové excelují.
Výroba instantní kávy dvěma základními způsoby.
Dušená mrkev na indický způsob je recept na přípravu jídla z mrkve.